Konya Milletvekillinden koronavirüs açıklaması

Konya Milletvekillinden koronavirüs açıklaması
AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Konya’da son günlerde artan Koronavirüs vakarı hakkında açıklama yaptı.

AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta Konya’da son günlerde artan Koronavirüs vakarı hakkında yaptığı açıklamada Konyalı vatandaşların maske, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına uyulmasının önemine vurgu yaptı. Konya’da son günlerde artan korona virüs vakalarının kendilerini endişeye sevk ettiğini belirten AK Parti İnsan Haklarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, “Hemşehrilerimizden yeni normal sürecinde çok dikkatli olmalarını rica ediyorum. Salgın tamamen ortadan kalkana kadar belirlenen tedbirlere sıkı sıkıya uymak mecburiyetinde olduğumuzu ve bu sürece alışmamız gerektiğini unutmayalım. Başta MASKE- SOSYAL MESAFE- TEMİZLİK kurallarını yeni süreçte hayatımızın merkezine koyalım”.

ESKİSİ GİBİ OLMAK İÇİN ZAMANA İHTİYACIMIZ VAR

Usta; “Cumhurbaşkanımızın dün açıklamış olduğu yeni kararlarda bir taraftan ekonomik üretimin devam etmesini öngörürken diğer taraftan insan sağlığının her şeyin önünde olduğu ısrarla vurgulanmıştır. Kendimizin ve sevdiklerimizin geleceğini düşünerek Covid-19 tedbirlerine uygun adım atmamız bir zarurettir. Birlik ve beraberlik ruhu içerisinde, kurallara uygun şekilde çalışarak ve üreterek en kısa zamanda bu musibetten kurtulmak için Maske, Sosyal Mesafe ve Temizlik kurallarına tam uymayı her hemşehrimden rica ediyorum. Unutmayalım ki eskisi gibi yakın olmak için daha zamana ihtiyacımız var. En son insanımız iyileşene kadar hepimiz iyileşemeyiz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.