Konya Milli Eğitim'de skandal ifadeler

Konya Milli Eğitim'de skandal ifadeler
Konya’da bir okulda yapılan okul müdürleri toplantısının tutanaklarına yansıyan “disiplin için dayak” ifadeleri garipsendi.

Konya’da bir okulda yapılan okul müdürleri toplantısının tutanaklarına yansıyan “disiplin için dayak” ifadeleri garipsendi. İfadelere tepki gösteren veliler İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuyu aydınlatmasını istediler.

İşte o tutanak ve tutanaktaki tepki çeken dokuzuncu madde: “Okulda disiplinin sağlanması konusunda Avrupa ülkelerinde de yeni yaklaşımlar görülmektedir. Özellikle Danimarka, İngiltere, Belçika, Hollanda ve Almanya gibi ülkelerde öğrencilere gerekirse belirli oranlarda öğretmen ve idare tarafından dayağın olabileceği ve gerekli durumlarda öğrencilere para cezasının uygulanabileceği belirtilebilmektedir. Bu konuda yeni düzenlemelerin yapılarak öğretmenlerin pasif birer eğitimci olmalarının önüne geçilmesi de sağlanmış olacaktır denildi.”

www.pusulahaber.com.tr

resim.jpg

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum