Konya Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz kurs kayıtları başladı

Konya Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz kurs kayıtları başladı
Konya GSİM bünyesindeki Konya Olimpik Yüzme Havuzu’nda ücretsiz kurs kayıtları başladı

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde bulunan Konya Olimpik Yüzme Havuzu’nda; "GSB Spor Okulları", "GSB Engelsiz Spor Okulları" ve "Yüzme Bilmeyen Kalmasın" Projesi kayıtları başladı.

Yüzme kurslarının başvuruları 01 Nisan 2024 tarihinde bitecek. Seanslar ise 02 Nisan 2024 tarihinde başlayacaktır. 6-14 yaş arası çocukların ücretsiz olarak faydalanacağı kursların başvuruları e-Devlet kapısı üzerindeki Spor Bilgi Sistemi uygulamasından yada Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Ofisi’nden yapılacak Yüzme seanslarında eğitimler haftada iki gün olmak üzere ayda 8 ders olacak şekilde her grupta kursiyer sayısı en fazla 70 kişi ile sınırlandırıldı.

Konya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Grupların doluluk durumlarına göre yeni seanslar açılacaktır. Daha fazla bilgi için Olimpik Yüzme Havuzu Kayıt Ofisi ile iletişime geçiniz" denildi.

NİSAN VE MAYIS AYLARI İÇİN ALINACAK KAYITLARIN DERS SAATLERİ

Salı - Perşembe

Sabah (10.00 11.00)

Akşam (16.00 17.00)

Çarşamba - Cuma

Sabah (10.00 11.00)

Akşam (16.00 17.00)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.