Konya şehidini uğurluyor

Konya şehidini uğurluyor
Konya, şehidini bugün ikindi namazına müteakip Akören'de düzenlenecek törenle uğurlayacak

21 Eylül 2017 Perşembe günü akşam saatlerinde, Hakkari İli Yüksekova İlçesi Buzullar bölgesinde bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışma sonucu, şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Halis ÖZCENGİZ bugün ikindi namazına müteakip memleketi Akören'de toprağa verilecek. Konya Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Şehidimizin cenazesi, 22 Eylül Cuma günü (bugün) Akören İlçesi Hacılar Mahallesinde kılınacak, ikindi ve cenaze namazına müteakip Orta Mezarlığına defnedilecektir" denildi.

EKİM AYINDA MEMLEKETİNE İZNE GELECEKMİŞ

Şehit Halis Özcengiz’in 3 yıl önce Esra Özcengiz ile çiftin 1.5 yaında Hira Nur adında bir de kız çocukları bulunduğu belirtildi. Eşi Esra Özcengiz’in Hakkari’de oturduğu ve çiftin son olarak Ramazan ayı içinde Konya’ya geldikleri öğrenildi. Gözü yaşlı anne Emine Özcengiz, son telefon konuşmalarında oğlunun 1 Ekim’de memleketine yıllık izine geleceğini söylediğini bildirdi.

14915137_1073262389455211_9066223661743197432_n.jpg

”ASKER SEVMEK HER KADININ HARCI DEĞİLDİR”

Eşi Esra Özcengiz’in sosyal paylaşım sitesindeki sayfasında askeri postal resminin üzerine ‘Asker sevmek her kadının harcı değildir. Çünkü her kadın ölüme nefesi kadar yakın olan adamı sevmeye ceseret edemez…’ ve ‘askerden daha cesur biri varsa o da askere aşık kadındır!!!’ mesajlarının yazması dikkat çekti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.