KONYA-SEYDİŞEHİR-ANTALYA Hızlı Tren Projesinde aksama yok

KONYA-SEYDİŞEHİR-ANTALYA  Hızlı Tren Projesinde aksama yok
Konya-Seydişehir-Antalya Hızlı tren projesinde aksama olduğu ile ilgili basında haberlerin yer alması üzerine yaptığım girişimler sonucu bahsi geçen Konya-Seydişehir-Antalya Hızlı tren projesinde bir aksama olmadığı birinci ağızdan açıklandı.
Konya-Seydişehir-Antalya Hızlı tren projesinde aksama olduğu ile ilgili basında haberlerin yer alması üzerine yaptığım girişimler sonucu bahsi geçen Konya-Seydişehir-Antalya Hızlı tren projesindebir aksama olmadığı birinci ağızdan açıklandı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu kısa bir süre önce attığı Twitte iki ayrı hattın da çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Bakan Çavuşoğlu Dün attığı Twitte Isparta-Burdur-Antalya hızlı tren projesinden bahsetmişti. Bakan Çavuşoğlu az önce attığı twitte ise her iki hattın da devam ettiğini açıkladı.Konu ile ilgili Gazeteci Abdullah Leblebici Orman ve Su İşleri Bakan Yardıcısı Harun Tüfekçi ile telefonda görüşerek İlk açıklamanın Seydişehir ve Konya da büyük üzüntü yarattığını konu ile  ilgili hattın iptal edilip edilmediğini sordu. Bakan Yardımcısı Tüfekçi, Kayseri-Aksaray-Konya-Seydişehir-Antalya hızlı tren projesinde aksama olmadığınu konuyu Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile görüştüğünü, bahsi geçen hattın ikinci bir hat olduğunu, Bakan Çavuşoğlu’ nun Kayseri-Aksaray-Konya-Seydişehir-Antalya hızlı tren projesinde aksama  olmadığı hakkında twit atacağını kendisine söylediğini ve twiti attığıni söyledi. Böylece Kayseri-Aksaray-Konya-Seydişehir-Antalya hızlı tren projesi ile ilgili yanlış anlamanın ortadan kalktığını sözlerine ekledi.(Abdullah Leblebici)
56d856ad-2a49-42f0-8ca5-82bf2c9acbf6.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum