Konya Smmm Odasında Kep Semineri

Konya Smmm Odasında Kep Semineri
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasında Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odasında Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) ile ilgili bilgilendirme semineri yapıldı.

 

Oda hizmet binasında yapılan bilgilendirme seminerine çok sayıda oda üyesi ve stajyeri katıldı. KEP firma yetkilileri tarafından verilen bilgilendirme seminerinin açılışında konuşan Konya SMMM Odası Başkan İsmail Turan, "Meslektaşlarımıza yönelik eğitim ve bilgilendirme çalışmalarımıza devam ediyoruz. Güncel bir konu olan ve gelecekte fazlasıyla kullanılacak olan kayıtlı elektronik posta ile ilgili bilgi sahibi olacağız. Bununla birlikte önümüzdeki günler de eğitim faaliyetlerimiz devam edecek. 16 Ekim'de 6552 sayılı Torba yasa ile ilgili Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü ve Konya Vergi Dairesi Başkanlığı ile birlikte bilgilendirme semineri gerçekleştiriyoruz. Bununla ilgili meslektaşlarımız sorularını Oda web sitemizde yayınlanan mail adresine gönderebilirler. Bu doğrultu da KDV mevzuatı ile ilgili ihtisas kursumuzun da kayıtları devam ediyor. Sınırlı kontenjan olmasından dolayı meslektaşlarımın bir an önce kayıt işlemini tamamlamasını öneriyorum. İhtisas kursumuzu oda hizmet binamızda gerçekleştireceğiz. Türkiye geneli katılım sağlanan ve artık bir marka haline gelen Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizin 14'ncüsünü 19 Ekim tarihinde Antalya'da gerçekleştiriyoruz. Anadolu Odaları Eğitim Seminerimizde de tarım muhasebesini derinlemesine işleme imkanımız olacak. Anadolu Odaları seminerimize katılamayan meslektaşlarımız için seminerimiz web sitemiz üzerinden canlı yayınlanacak. Tarım muhasebesi ile ilgili de ihtisas kurslarımızı önümüzdeki günlerde açacağız" dedi.

 

İsmail Turan'ın açılış konuşmasından sonra firma temsilcileri bilgilendirme semineri verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.