Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal’dan Mevlid Kandili Mesajı

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal’dan  Mevlid Kandili Mesajı
Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Mevlid Kandili sebebiyle bir mesajı yayımladı.

Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal, Mevlid Kandili sebebiyle bir mesajı yayımladı.

Başkan Erdal, yayımladığı mesajında; Mevlid Kandilinin Hz. Muhammed (SAV)'in dünyaya teşrifinin yıl dönümü olduğunu ifade ederek, şunları kaydetti:

“Sevgili Peygamber Efendimiz, Hz. Muhammed'in (S.A.V) dünya alemini şereflendirdiği müstesna bir günü idrak ediyoruz. Bir fazilet güneşi olan sevgili peygamberimizin gönderilişi, Yüce Allah’ın bütün insanlara en büyük nimetlerinden, lütuflarından birisidir. Hz. Peygamber'in doğumunu anlamaktan asıl gaye, evrensel olan nübüvvetini, Kur'an'a dayanan yüce ahlakını, insanlık ve merhametini, insaf ve adaletini, sabır, kerem ve cömertliğini anlamaktır. Mevlid Kandili, Peygamberimizin insanlığa bıraktığı mirası anlamak için önemli bir fırsattır. Bu nedenle, toplumsal huzurun, barışın, birlik ve beraberliğin tesisini sağlayan böyle eşsiz fırsatları en iyi şekilde değerlendirmeliyiz. Bu anlamlı gecenin barış, huzur ve hoşgörü ortamının gelişmesine vesile olmasını diliyor, tüm meslektaşlarımın, hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Mevlid kandilini tebrik ediyor, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını, insanlığa barış ve huzur getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ediyorum” şeklinde belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.