Konya SMMMO Futbol Turnuvası başladı

Konya SMMMO Futbol Turnuvası başladı
Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası’nca geleneksel hale gelen futbol turnuvasının yeni 2021-2022 sezonu başladı.

Konya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler (SMMM) Odası’nca geleneksel hale gelen futbol turnuvasının yeni 2021-2022 sezonu başladı. Konya SMMMO Başkanı Abdil Erdal’ın topa vurması ile başlayan turnuvayla, Konya SMMM Odası üyeleri ve stajyerleri arasında kaynaşma amaçlanırken, sağlıklı yaşamama da dikkat çekilmesi hedefleniyor. Turnuvaya Konya SMMM Odası üyeleri ve stajyerleri de katılıyor.

konya-smmmmoda-4.jpeg

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Erdal, Konya SMMM Odası'nın katkılarıyla düzenlenen turnuvanın Kuva-yi Çetin Spor-Uyumsoft Bilonço Gücü maçı ile başladığını, İlk Maçın 5-3 Kuva-yi Çetin Spor’un galibiyeti ile sonuçlandığını söyledi. 8 Takımın bulunduğu lig maçlarının 2021 Kasım ayında başlayacağını ve 2022 Şubat ayına kadar süreceğini belirten Başkan Erdal, lig usulü oynanacak olan maçların sonucunda birinci, ikinci ve üçüncü olan takımlara kupa ve madalya verileceğini söyledi. Başkan Erdal turnuvaya katılan, Desen Matbaa Anadolu Selçuklu, Kuva-yi Çetin Spor, Dostlar Spor, Olympoue Büro, Prozon Muhasebe İdman Yurdu, Tunçhan Sigorta Mizan City Fc,Uyumsoft Bilonço Gücü, Zirve Ayyıldız Spor takımlarına başarılar dilerken, bu tür aktivitelerin devam edeceğinin altını çizdi.

konya-smmmmoda-2.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.