Konya SMMMO ilçelerde bilgilendirme toplantıları düzenliyor

Konya SMMMO ilçelerde bilgilendirme toplantıları düzenliyor
 Editör
Konya SMMMO tarafından ilçelerde bulunan Oda üyelerine yönelik olarak "Vergi Düzeltmeleri çerçevesinde Enflasyon Düzeltmesi" konulu bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

Konya Mali Müşavirler Odası tarafından ilçelerde bulunan Oda üyelerine yönelik olarak "Vergi Düzeltmeleri Kapsamında Enflasyon Düzeltmesi" konulu bilgilendirme toplantıları düzenlendi.

Bilgilendirme toplantılarının amacının eğitimi her yere taşıma olduğunu belirten Başkan Abdil Erdal;” Mali Müşavirler olarak, sürekli değişen ekonomik koşullar ve vergi mevzuatları konusunda bilgili olmamız gerekiyor. Bu toplantılar, üyelerimizin bu değişikliklere hızlı bir şekilde uyum sağlamaları ve en iyi hizmeti sunmaları için büyük önem taşıyor. Güncel konulardaki eğitimlerimizi Oda hizmet binamızda devamlı düzenliyoruz. Fakat gerek iş temposu gerek mesafeden dolayı ilçelerde olan meslektaşlarımız eğitimlerimize bazen katılamayabiliyor. Eğitimlerimizi önemlilik derecesine göre canlı yayınla veya daha sonra oda web sitemizde video kaydı şeklinde sunum dosyasıyla birlikte yayınlıyoruz. Fakat bilgilendirme amaçlı yapılan bu toplantı ve seminerlerde karşılıklı etkileşim çok önemli. Eğitmenle meslektaşlarımız arasında soru cevap şeklinde ki etkileşim daha çok bilgi edinme imkanını bizlere veriyor. Bu sebeple Oda hizmet binamıza gelemeyen meslektaşlarımız için bizler de ilçelerimiz de bilgilendirme toplantılarını düzenledik. Önümüzdeki günlerde farklı konularla ilgili bilgilendirme toplantılarını ilçelerimizde düzenlemeye de devam edeceğiz” şeklinde belirtti.

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI 9 İLÇEDE DÜZENLENDİ

Bilgilendirme toplantılarının Karapınar, Ereğli, Ilgın, Akşehir, Cihanbeyli, Kulu, Seydişehir, Beyşehir ve Çumra’da düzenlendiğini belirten Başkan Erdal, bilgilendirme toplantılarının vergi düzenlemeleri ve enflasyon düzeltmesi konularında son gelişmeler, uygulama örnekleri ve bu değişikliklerin mali müşavirlerin günlük iş pratiklerine nasıl entegre edilebileceği üzerine yoğunlaştığını belirtti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.