Konya Şoförler Odası Başkanı Şen'den 10 Nisan Polis Haftası Mesajı

Konya Şoförler Odası Başkanı Şen'den 10 Nisan Polis Haftası Mesajı
Konya Şoförler Odası Başkanı Ahmet Şen , 10 Nisan Polis Haftası nedeniyle mesaj yayımladı.

Teşkilatın, bölücü, yıkıcı ve paralel terör örgütlerine karşı gösterdiği mücadelelerin yanı sıra her türlü asayiş problemlerine de çözüm bulmak için gece gündüz çalıştığını vurgulayan Şen, şunları kaydetti:

"Türk polisi ortaya koyduğu hizmetleriyle ve gösterdiği mücadele azmiyle milletimizin ulvi sevgi ve muhabbetini hak etmiş, çaresizlere uzanan el, masumları kollayan güvence ve zalimleri sindiren kamu gücü olarak milletimizin haklı sevgi ve itimadını kazanmıştır.

            Türk milletinin birliğini ve bütünlüğünü korumak amacıyla gösterilen takdire şayan gayretin özünde ve merkezinde şüphesiz Türk polisi vardır. Bu itibarla emniyet teşkilatımızın tüm mensupları millet olarak iftihar kaynağımızdır.

Ülke olarak sıkıntı yaşadığımız su günlerde de polisimiz toplum sağlığı ve güvenliği için ustun gayret göstermektedir. Gerek fırsatçılarla mücadele ederek gerekirse vatandaşlarımızın sağlığı için ihtiyaçlarını evlerine götürerek büyük bir fedakarlık göstermektedirler. Bu sebeple tüm polislerimize şükranlarımızı sunuyor Allahtan güç kuvvet niyaz ediyoruz. Milletimizin bekasi ve güvenliği için görevleri uğruna hayatlarını feda eden sehit polislerimizi rahmetle aniyor gazi polislerimize şükranlarımızı sunuyoruz, Heryıl nisanın ilk haftası kutlanan polis haftasını ve   Türk Polis Teşkilatımızın kuruluşunun 175. Yılını kutluyorum." 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.