Konya Tanıtım Günleri'nde Meram'ın standı ilgi odağı oldu

Konya Tanıtım Günleri'nde Meram'ın standı ilgi odağı oldu
Meram Belediyesi'nin ‘Konya İl Tanıtım Günleri’nde yerini alan standı büyük ilgi gördü.

Konyalı Sanayici ve İş Adamları Derneği (KONSİAD) ile Konyalı Sanayici ve İş İnsanları Federasyonu (KONSİFED) tarafından İstanbul’da 8.’si düzenlenen ‘Konya İl Tanıtım Günleri’nde yerini alan Meram Belediyesi, dört gün boyunca ziyaretçilere Meram’ı tanıttı.

meram-6.jpeg

İSTANBUL’DAKİ KONYALILAR BULUŞTU

İstanbul Atatürk Havalimanı Fuar Alanı'nda gerçekleştirilen fuar siyaset, bürokrasi ve iş dünyasından pek çok ismi de buluşturdu. Ticaret Bakanı Prof. Dr. Ömer Bolat’ın da teşrif ettiği tanıtım günlerinin ziyaretçileri arasında İstanbul Valisi Davut Gül, Konya Valisi Vahdettin Özkan, milletvekilleri, Eski Genelkurmay Başkanı Musa Avsever gibi isimler ade yer aldı. İstanbul’da yaşayan vatandaşların da büyük ilgi gösterdiği fuarda yer alan Meram Belediyesi’nin standı yoğun ilgi gören stantlardan biri oldu. Meram’ın doğal güzelliklerinin, kültürel ve tarihi zenginliklerinin anlatıldığı fuarda İstanbullulara ve İstanbul’da yaşayan Konyalılara her yönüyle Meram ve Meram Belediyesinin çalışmaları anlatıldı. Standı ziyaret edenlere ikram edilen ilçeye has lezzetler de büyük beğeni topladı.

meram-5.jpeg

meram-1.jpeg

BAŞKAN KAVUŞ: “BÖYLE ORGANİZASYONLARI MERAMIMIZIN TANITIMI ADINA ÖNEMSİYOR VE DEĞERLENDİRİYORUZ”

Kendilerinin de paydaşı olduğu ‘Konya Tanıtım Günleri’ vesilesi ile İstanbul’da yaşayan hemşerileriyle buluşmuş olmaktan duyduğu mutluluğu dile getiren Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, fuarın Konyalıların kaynaşması adına önemli ve güzel bir çalışma olduğuna vurgu yaptı. Fuarın her yönüyle bereketli geçtiğini ifade eden Başkan Mustafa Kavuş, ‘Konya Günleri’ ile ilgili yaptığı açıklamasını şöyle sürdürdü; “İstanbul’da yaşayan hemşehrilerimizi bir araya getirelim ve bizler de onlarla hasret giderelim diyerek gerçekleştirdiğimiz bu fuara belediyelerimiz, pek çok STK’mız ve iş dünyamız teveccüh gösterdi. Hemşerilerimizle kucaklaştık. Onlara Meram’ı hatırlatan ikramlarda bulunduk. Konya lezzetlerini anımsattık. Hazırladığımız broşürler ya da sinevizyonlarla Meram’ı anlattık, belediyemizin çalışmaları hakkında bilgi verdik. Hemşerilerimizle buluştuk, ilçemizi tanımayan insanlara Meramımızı tanıttık. Biz zaten sürekli hemşehrilerimizle birlikteyiz. 7/24 yılın 365 günü, bayramda tatilde hep beraberiz.. Böyle organizasyonlar sayesinde Konya’daki hemşerilerimizle görüşür gibi İstanbul’daki hemşerilerimizle de görüşüyoruz. Bu sebeple böyle fuarları Meram için bir fırsat olarak görüyor ve değerlendirmeye çalışıyoruz.”

meram-3.jpeg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.