Konya Tarım Fuarı Türkiye'nin Gururu

Konya Tarım Fuarı Türkiye'nin Gururu
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, fuar hakkındaki izlenimleriyle ilgili olarak, "Konya Tarım Fuarını çok beğendim. Konya Tarım Fuarı Türkiye'nin gururu" dedi. 

Konya'ya gelen ve 15. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarını gezen TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, fuar hakkındaki izlenimleriyle ilgili olarak, "Konya Tarım Fuarını çok beğendim. Konya Tarım Fuarı Türkiye'nin gururu" dedi. 
TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, özel bir ziyaret için geldiği Konya’da 15. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarını ziyaret etti. Konya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KONESOB) Başkanı Ali Osman Karamercan'ın da hazır bulunduğu ziyarette, Genel Başkan Palandöken, Konya'da gerçekleştirilen 15. Uluslararası Tarım, Tarımsal Mekanizasyon ve Tarla Teknolojileri Fuarı'nı gezdi.
Fuar katılımcısı firmaların stantlarında ürünler hakkında bilgi alan TESK Genel Başkanı Palandöken, Türkiye'nin sayılı fuarlarından olan Konya Tarım Fuarının önemine dikkat çekti. Fuar hakkındaki izlenimleriyle ilgili olarak açıklama yapan Palandöken, "Konya Tarım Fuarını çok beğendim. Katılımcı firmalar ve fuarı ziyaret eden binlerce üretici ve vatandaşın ilgisi beni çok şaşırttı. Konya, Tarım Fuarı Türkiye'nin gururu. Tarımsal mekanizasyon ve yerli üretim tarım makinelerinin Konya'da üretilmesi de oldukça önemli. Konyalı üretici sanayici ve işadamlarını kutluyor, başarılar diliyorum. Konya Tarım Fuarının da hayır ve bereket getirmesini temenni ediyorum" dedi.
Başkan Palandöken, tarım fuarı gezisinin ardından Mevlana Müzesini ziyaret ederek, Ünlü Düşünür Hz. Mevlana'nın kabri başında dua etti. Başkan Palandöken daha sonra KONESOB Başkanı Ali Osman Karamercan ve Oda Başkanlarıyla akşam yemeğinde bir araya geldi. Yemek sonrası başkanlarla sohbet eden Bendevi Palandöken, daha sonra Konya'dan ayrıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.