Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanını seçiyor

Konya Ticaret Odası (KTO) Başkanını seçiyor
Konya Ticaret Odası'nda yeni dönem için komite seçimleri devam ediyor. Sakin bir şekilde devam eden komite seçimleri, 17:00 itibariyle son bulacak

Konya Ticaret Odası'nda (KTO) Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri'nin belirlenmesi için sandık başına gidildi. KTO Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirilen seçimin ardından komiteler ve meclis üyeleri yeni başkanı belirleyecek. KTO'nun mevcut Başkanı Selçuk Öztürk'ün yeni dönemde de Başkanlık için en güçlü isim olduğu biliniyor.

kto-secim.jpg

1882 yılında kurulan ve halen Türkiye’nin en eski ve en büyük ticaret odalarından birisi olan Konya Ticaret Odası’nda seçim heyecanı yaşanıyor. Konya’nın ve ülkemizin sosyal ve ticarî tarihine yön veren KonyaTicaret Odası’nın Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri seçimleri KTO-TÜYAP Uluslararası Fuar Merkezi'nde yapılıyor.

70 Meslek Komitesi ve 20 binin üzerinde üyesiyle Türkiye’nin en büyük 6. odası unvanına sahip Konya Ticaret Odası’nın meslek komitesi ve meclis üyesi seçimleri bugün saat 17’de sona erecek.

kto-secim3.jpg

kto-secim2.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum