Konya Trafiğine “Havadan" özel denetim

Konya Trafiğine “Havadan" özel  denetim
Aralık ayı boyunca şehrin farklı noktalarında Drone Büro Amirliği görevlilerinin de katılımı ile denetimler gerçekleştirilecek.

İl Emniyet Müdürlüğü trafik denetimlerini arttırıyor. Aralık ayı boyunca şehrin farklı noktalarında Drone Büro Amirliği görevlilerinin de katılımı ile denetimler gerçekleştirilecek.

Konuya ilişkin açıklamada, “Trafik düzeni ve güvenliğinin sağlanması amacıyla: denetim faaliyetlerinin her zaman ve her yerde etkin bir şekilde gerçekleştirilerek, sürücülerde " algılanan yakalanma riski duygusunun" sürekli ve üst düzey tutulabilmesi için, otoyollarda ve şehirlerarası karayollarında gözlenen;

“Sağ Şeritte veya bankette uygunsuz durumda bekleme,

* Ağır taşıtların uygunsuz şerit kullanımı,

* Tehlikeli şerit değiştirme-makas atma,

* Hatalı sollama, yakın takip,

* Karayolu üzerinde zorunlu haller dışında duraklama/park etmek” gibi

İhlallerin önlenmesine yönelik "havadan özel trafik denetimi" 02-31 Aralık 2018 tarihleri arasında Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü sorumluluk bölgesinde havanın ve trafiğin durumuna göre şehrin farklı noktalarında Drone Büro Amirliği görevlileri ile birlikte gerçekleştirilecektir. Uygulama noktaları aynı gün Drone görevlilerine telefonla bildirilecektir” ifadelerine yer verildi. İlk denetim yarın sabah gerçekleştirilecek. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum