Konya Valisi'nden efsane futbolcuya Konya daveti

Konya Valisi'nden efsane futbolcuya Konya daveti
Konya Valisi Muammer Erol, 7-17 Aralık tarihleri arasında yapılacak olan Şeb-i Arus törenlerine İngilizlerin efsanevi futbolcusu David Beckham’a adının yazılı olduğu Konyaspor forması göndererek davette bulundu.

Konya Valisi Muammer Erol, 8 Nisan 2015 tarihinde Konya’da defile yapmayı planlayan ünlü tasarımcı Zeynep Kartal aracılığı ile dünyaca ünlü eski futbolcu David Beckham’ı Şeb-i Arus törenlerine davet etti.

Efsane futbolcunun isminin yazılı olduğu Konyaspor formasını Beckham ailesiyle çalışan Zeynep Kartal’a veren Vali Erol, ünlü tasarımcı aracılığıyla David Beckham’ı Konya’ya davet etti.

Konya'da 7-17 Aralık tarihleri arasında Şeb-i Arus törenlerinin düzenleneceğini hatırlatan Vali Erol, “Sizlerin sektöründen ve yurt dışından gelmek isteyenleri bu özel etkinliğe davet edebilirsiniz. Bizler dünyaca ünlü isimler arasında yer alan David Beckham’a, Şebu Arus törenlerimize katılması için adına yazılı olan Konyaspor’umuzun formasını yapımcı Savaş Uğurlu ve Zeynep Kartal aracılığı ile yolluyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.