Konya ve değerlerine hakaret eden soytarıya gözaltı

Konya ve değerlerine hakaret eden soytarıya gözaltı
Yaptığı stand up gösterisinde Hz. Mevlana, Hz. Şems, Mustafa Kemal Atatürk ve Konya ile ilgili aşağılayıcı ifadeler kullanan E. G.’nin görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Yaptığı stand up gösterisinde Hz. Mevlana, Hz. Şems, Mustafa Kemal Atatürk ve Konya ile ilgili aşağılayıcı ifadeler kullanan E. G.’nin görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı. Yayınlanan görüntülerin ardından Konya Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından E.G hakkında Atatürk Aleyhine İşlenen Suçlar Hakkındaki yasaya muhalefetten, kişinin hatırasına hakaret suçu ve halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama suçu maddeleri gereğince soruşturma başlatılarak gözaltı kararı verildi. 
VALİLİK DEVREYE GİRDİ
Konu ile ilgili bir açıklama yayımlayan Konya Valiliği, Hz Mevlana, Hz Şems ve Konya’nın milli manevi değerlerinin zedelendiği görüntülerin kınandığı ifade edilerek, Valilik olarak hukuki işlemlerin takip edileceği belirtildi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum