Konya yolundaki kazada çocuk ölmüş, 3 kişi yaralanmıştı: Acı detaylar ortaya çıktı!

Konya yolundaki kazada çocuk ölmüş, 3 kişi yaralanmıştı: Acı detaylar ortaya çıktı!
Konya-Anmtalya yolunda meydana gelen 6 yaşındaki b,r çocuğun hayatını kaybettiği 3 kişinin de yaralandığı kazada detaylar belli oldu.

Antalya'nın Manavgat ilçesinde otomobil ile TIR'ın çarpışması sonucu 6 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Süreyya Betül S'nin kullandığı 16 AZN 034 plakalı otomobil, Konya-Antalya kara yolu Beydiğin Mahallesi'nde karşı yönden gelen İbrahim K'nin kullandığı 07 HGH 12 plakalı TIR'la çarpıştı.

konya-antalya-kaza-2.jpg

Kazada sürücü Süreyya Betül S. ile araçta yolcu olarak bulunan eşi Mustafa Tarık S, çocukları 1,5 yaşındaki İlay Ece S. ile 6 yaşındaki Bilge Mila S. yaralandı.

İhbar üzerine kaza yerine, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Kaza yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Serik Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan 6 yaşındaki Bilge Mila S. müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

konya-antalya-kaza-1.jpg

Süreyya Betül S. ile Mustafa Tarık S. çiftinin Konya'da hekim olarak çalıştığı, Antalya'ya tıp konferansı için gelirken yolda kaza yaptıkları öğrenildi.

konya-antalya-kaza-4.jpg

Öte yandan Antalya Adli Tıp Kurumu Morgu'na götürülen çocuğun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edildi. Cenazeyi almaya gelen baba Mustafa Tarık S. ve yakınları Adli Tıp Kurumu Morgu önünde üzüntü yaşadı.

konya-antalya-kaza-3.jpg

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.