Konya Polisi 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi

Konya Polisi  13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi
Konya'da polis ekiplerince düzenlenen operasyonda, bir iş yerinde akaryakıt aktaran tankerde 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt, başka iş yerinde ise satılmak üzere bekletilen 2 bin 225 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Konya'da polis ekiplerin akaryakıt kaçakçılara yönelik düzenlediği operasyonda, bir iş yerinde akaryakıt aktaran bir tankerde 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt, farklı bir iş yerinde ise satılmak üzere arabada bekletilen 2 bin 225 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi.

Edinilen bilgiye göre, Konya İl Emniyet Müdürlüğü, devletin vergi kayıplarının önlenmesi ve haksız kazancın engellemesine yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı çalışmalar çerçevesinde, akaryakıt kaçakçılığı yapıldığının tespit edilmesi üzerine harekete geçildi. Merkez Selçuklu ilçesi Sanayi Sitesi içerisinde 1 tankerin iş yerine akaryakıt aktarımı yapıldığı esnada polis ekipleri tarafından suçüstü yapıldı. Tankerin içerisinde 13 bin 500 litre kaçak akaryakıt ele geçirildi. KOM ekipleri, merkez Karatay ilçesinde ise bir işyeri sahibinin, iş yerinin ilerisine park ettiği araçtan işyerine sigara getirerek sattığının ihbarı üzerine harekete geçerek, tespit ettikleri araçta arama yaptı. Yapılan aramada 2 bin 225 paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilirken, 1 kişi gözaltına alındı.

Olayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

aw943439-01.jpg

aw943439-02.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.