Konya'da 20 kişinin yaralandığı kazada Vali Akın yaralıları ziyaret etti

Konya'da 20 kişinin yaralandığı kazada Vali Akın yaralıları ziyaret etti
 Editör
Konya'da servis aracı ile belediye otobüsü çarpıştığı 20 kişinin yaralandığı kazada Vali Akın yaralılar hastanede ziyaret etti.

Karatay ilçesi Saraçoğlu Mahallesi Hanefi Sokak ile Avnidede Sokak kesişiminde servis aracı ile belediye otobüsü çarpıştığı kazada 20 kişi yaralandı.

konya-valiligi.jpg

Vali Akın yaralıları ziyaret ederek ederek, onlarla tek teke ilgilendi.

konya-hastane.jpg

Konya Valiliği'nden konuyla ilgili x sosyal medya hesabından, "Valimiz İbrahim Akın, Karatay ilçemizde meydana gelen trafik kazasında yaralanan öğrencilerimizi ve vatandaşlarımızı tedavi gördükleri hastanelerde ziyaret etti. Yaralıların sağlık durumları hakkında hastane yetkililerden bilgi alan Vali Akın, geçmiş olsun dileklerini ileterek acil şifalar diledi" açıklaması yapıldı.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.