KONYA’DA 300 KİŞİ ZEHİRLENDİ!

KONYA’DA 300 KİŞİ ZEHİRLENDİ!
Tatköy Mahallesinde 300’den fazla vatandaş içtikleri şebeke suyundan (!) zehirlenerek hastanelere kaldırıldı. İshal, mide bulantısı ve yüksek ateş şikâyetleriyle şehrin çeşitli hastanelerinin acil servislerine başvuran Tatköylüler ölümün kıyısından döndü

Selçuklu’ya bağlı Tatköy Mahallesinde 300’den fazla vatandaş içtikleri şebeke suyundan zehirlenerek hastanelere kaldırıldı. İshal, mide bulantısı ve yüksek ateş şikâyetleriyle şehrin çeşitli hastanelerinin acil servislerine başvuran Tatköylüler ölümün kıyısından döndü.

Tatköy mahallesinde ikamet eden Musa Sunal çocuğunun rahatsızlanması üzerine hastaneye giden ilk aile olduklarını ve acil servise giderek gerekli tetkikleri yaptıklarını dile getirirken, “Tahlilleri inceleyen doktor bize ‘çocuğunuz bayat veya bozuk bir şeyler yemiş’ dedi. Benim çocuğum o gün sabahtan rahatsızdı. Bu yüzden yemek yemiyordu sadece su içiyordu. Aradan bir gün geçti. Annem ve büyük oğlum da rahatsızlandı. Hastaneye gitmek için evden çıktık bir baktık ki bütün köylü hastanede yatıyor” ifadelerini kullandı.

konyada-bir-mahalle-zehirlendi-(6).jpg

SUDA SIKINTI YOK DEDİLER AMA SU İÇMEDİLER!

Mahalle sakinlerinin iddialarına göre mahalleye gelen yetkililer inceleme yaparak zehirlenmenin sudan olmadığını belirttiler. Fakat mahalle sakinleri köye gelen yetkililerin kendilerine ikram edilen çay ve suyu içmediğini iddia ettiler. Vatandaşlar konuyla ilgili olarak en kısa zamanda yetkililerden bir açıklama bekliyor.

konyada-bir-mahalle-zehirlendi-(1).jpgkonyada-bir-mahalle-zehirlendi-(12).jpg

konyada-bir-mahalle-zehirlendi-(7).jpgkonyada-bir-mahalle-zehirlendi-(2).jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.