Konya’da 4.2 büyüklüğünde deprem

Konya’da 4.2 büyüklüğünde deprem
Konya'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Konya'da 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem sonrası herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi.

Edinilen bilgiye göre, saat 12.30 sıralarında Konya kent merkezinde de hissedilen bir deprem yaşandı. AFAD Deprem Dairesi Başkanlığı verilerine göre, merkez üssü Meram ilçesi Kızılören Mahallesi olan 4.2 büyüklüğündeki deprem 6.99 km derinlikte meydana geldi.

Herhangi bir olumsuzluk tespit edilmedi

Deprem sonrası bir açıklama yapan Konya Valisi Vahdettin Özkan da Meram ilçesinde saat 12.30 sıralarındaki 4.2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini belirterek, "An itibariyle herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir. Taramalarımız devam etmektedir. Meram ilçesi ve çevresinde depremi hisseden hemşehrilerimize geçmiş olsun. Allah beterinden korusun" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.