Konya'da 4 ilçeye doğalgaz müjdesi

Konya'da 4 ilçeye doğalgaz müjdesi
Beyşehir, Akşehir, Ilgın ve Kadınhanı ilçelerine doğalgaz dağıtımı için Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş'ye lisans verildiğinin kamuoyu ile paylaşılması, ilçelerde sevinçle...

 Beyşehir, Akşehir, Ilgın ve Kadınhanı ilçelerine doğalgaz dağıtımı için Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş'ye lisans verildiğinin kamuoyu ile paylaşılması, ilçelerde sevinçle karşılandı.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti Konya Milletvekilleri Mustafa Akış, Mustafa Baloğlu ve İlhan Yerlikaya tarafından yapılan ortak açıklama ile 4 ilçeye doğalgaz dağıtımının yapılacağını belirtti.

Doğalgaz konusunun Beyşehir'in yıllardır özlemi olduğunu ifade eden Özaltun, şunları kaydetti:

"Beyşehir'in yıllardır beklediği doğalgaz artık hayal olmaktan çıktı. Göreve geldiğimizden bu yana Beyşehir’e doğalgazın kazandırılması noktasında Konya milletvekilleri ile Ankara’da temaslarda bulunduk. Lisans sahibi Enerya Konya Gaz Dağıtım A.Ş'nin projelendirme çalışmalarını tamamlamasının ardından Beyşehir'de doğalgaz çalışmaları başlayacak. Beyşehir'e doğalgazın getirilmesi konusunda büyük çaba sarf eden, konunun yakın takipçisi olan Konya milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum