Konya'da alacak verecek kavgasında kan aktı

Konya'da alacak verecek kavgasında kan aktı
Konya’da borç meselesi yüzünden çıkan kavgada bir kişi, husumetli olduğu şahsı yaraladı.

Konya'da alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavgada H.Ş., husumetlisi A.G.'yi silahla yaralayarak kaçtı; polis şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

aw451936-05.jpg

İHA'nın haberine göre; Konya'da alacak verecek kavgasında bir kişi husumetlisini silahla vurarak yaraladı. Polis, olay yerinden kaçan şüpheliyi yakalamak çalışma başlattı.

aw451936-03.jpg

aw451936-05.jpg

Olay, saat 23.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi İşgalaman Mahallesi Fetih Caddesi üzerinde bulunan bir iş yerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, H.Ş. ile A.G. arasında alacak verecek konusundan tartışma başladı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine H.Ş. yanında getirdiği tabanca ile A.G.'yi kolundan vurarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yaralı, sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Konya Şehir Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olay yerinden kaçan şüpheli H.Ş.'nin yakalanması için polis ekipleri tarafından çalışma başlatıldı.

Olayla ilgili tahkikat başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.