Konya'da amatör maçta hakeme yumruklu saldırı

Konya'da amatör maçta hakeme yumruklu saldırı
Kadınhanı Belediyespor’la Anadolu Kartalspor arasında Kadınhanı'nda oynanan maç, hakeme yumruklu saldırı nedeniyle tatil edildi.

Konya Amatör Futbol Grup’ta Kadınhanı Belediyespor’la Anadolu Kartalspor arasında oynanan mücadelede hakeme yumruklu saldırı nedeniyle son bölümlerde tatil edildi.

A Grubu’nda düşme hattını yakından ilgilendiren ve gergin geçen mücadelede 2 puanlı Kadınhanı Belediyespor evinde 5 puanlı Anadolu Kartalspor’u konuk etti. İlk yarıyı ev sahibi ekip 1-0 önde kapattı. 62. dakikada Anadolu Kartalspor skoru 1-1’e getirdi. Anadolu Kartalspor, kalecisinin kırmızı kart görmesiyle 64. dakikada 10 kişi kaldı.

Karşılaşmanın hakemi Şaban Karaderili normal süresi1-1 devam mücadeleye 10 dakika uzatma ilave etti. Uzatma bölümünde Kadınhanı Belediyespor atağında bir futbolcu yerde kalınca hakem penaltı noktasını gösterdi. Kadınhanı Belediyespor penaltı vuruşunu gole çevirdi ve 2-1 öne geçti.

untitled-1.jpg

Hakemi protesto eden Anadolu Kartalspor topu rakibe bıraktı ve müdahale etmedi. Bu esnada ev sahibi ekipten bir futbolcu Anadolu Kartalspor’a kalesine yönelince konuk ekipten bir oyuncunun sert müdahaleyle yerde kaldı. Pozisyon sonrası iki takım oyuncuları arasında tartışma yaşandı ve bu kez de konuk ekipten bir futbolcu ev sahibi ekipten bir futbolcunun müdahalesiyle yerde kaldı.

Bunun üzerine hakem Şaban Karaderili oyuncuya kırmızı kart gösterdi. Kart sonrası kenardan koşarak gelen ve maç esnasında daha önce de sahaya girdiği görülen bir kişi hakeme saldırdı ve yumruk attı.

Maçın hakemi Şaban Karaderili saldırı sonrası karşılaşmayı tatil etti.

Maçla ilgili kararı Futbol İl Tertip Komitesi Disiplin Kurulu verecek.

hk.jpg

Hakeme saldıran ve üzerinde yaka kartı da olmayan şahsın maç esnasında sık sık saha içerisine girmesi dikkatlerden kaçmadı.

untitled-2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.