Konya'da amatör maçta kavga

Konya'da amatör maçta kavga
Yeşil sahalarda tırmanan gerginlikler bir türlü dinmek bilmiyor. Bunun son örneği Konya’da oynanan bir amatör maçta çıktı karşımıza. İki komşu ilçe arasında oynanan karşılaşmada 3 oyuncu sakatlandı, 2 oyuncu da darp edildi. Fair Play ruhuna yakışmayan maç

Birinci Amatör Küme B Grubu 6’ncı haftasında Cihanbeyli Belediyespor ile Kulu Belediyespor arasındaki karşılaşma bu fotoğraf karesiyle başlamıştı. Ev sahibi ilçenin belediye başkanı Mehmet Kale, konuk takımı çiçeklerle karşıladı. Ancak saha içindeki fair play havası fazla uzun sürmedi.

Futbolcular arasında maç sırasında başlayan gerginlik oyunun sonlarına doğrudaha da sertleşti.

Ev sahibi takımdan bir oyuncunun kırmızı kart gördüğü maçın bitiş düdüğüyle birlikte saha içi karıştı.

Kulu Belediyesporlu 3 futbolcunun sakatlandığı maçta, 2 futbolcunun da darp edildiği ileri sürüldü.

Gerginlik çok daha fazla büyümeden önlendi. Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, meclis üyeleriyle birlikte Kulu takımına ilçenin çıkışına kadar eşlik etti. Cihanbeyli ile Kulu’nun akrabalık bağları bulunan iki komşu ve dost ilçe olduğunu ifade eden Başkan Kale “Saha içinde yaşanan olaylar bizleri derinden üzdü. Umarım bu hadiseler bir kez daha yaşanmaz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.