Konya'da "Amatör Spor Haftası" başladı

Konya'da "Amatör Spor Haftası" başladı
Konya'da "Amatör Spor Haftası" etkinlikleri başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASSK) tarafından bu yıl 04-10 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenecek‘‘Amatör Spor Haftası’’ açılış programı ile başladı.

5.jpeg

Konya'da sportif ve sosyal etkinliklerin dolu dolu yaşanacağı ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi amacı ile kutlanacak olan Amatör Spor Haftası açılış programına Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay, Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin, Selçuklu Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Çakar, kulüp yöneticileri, antrenörler, sporcular ve vatandaşlar katıldı.

6.jpeg

Cumhuriyet Futbol Sahasında gerçekleştirilen açılış programı Konya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Remzi Ay ve Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin’in açılış konuşmaları ile başlayıp, Halk Oyunu ve Taekwondo gösterileri ile sona erdi.

Amatör Spor Haftası etkinlikleri hafta boyunca sürecek müsabakaların ardından 10 Ekim Pazar günü saat 16:00’da Karatay Spor ve Kongre Merkezinde yapılacak olan Toplu Ödül Töreni ile sona erecek.

8.jpeg

9.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.