Konya'da anızdan ormana sıçrayan yangın yürekleri ağza getirdi

Konya'da anızdan ormana sıçrayan  yangın yürekleri ağza getirdi
Doğanhisar'da çıkan yangın henüz söndürülmüşken Konya'da anızdan ormana sıçrayan yeni yangın kokuttu!

Konya'nın Beyşehir ilçesinde tarlada yakılan anızlardan yükselen alevler kontrolden çıkarak orman alana sıçradı. Yangın itfaiye ve orman ekiplerinin çalışmasıyla büyümeden kontrol altına alınarak söndürüldü.

Yangın, Fasıllar Mahallesi ile Hüseyinler Mahallesi arasında arazide çıktı. İddiaya göre, yakılan anızdan çıkan alevler rüzgarın etkisiyle büyüyerek tarlaların bitişiğindeki ormanlık alana sıçradı. İhbar üzerine adrese itfaiye ve orman ekipleri sevk edildi. Ekiplerin hızlıca müdahale ettiği yangın, ormanlık alanda büyümeden kontrol alıtna alınarak söndürüldü.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.