Konya'da arsa hayali kuranlara müjde: TOKİ'den yeni satış duyurusu!

Konya'da arsa hayali kuranlara müjde: TOKİ'den yeni satış duyurusu!
 Editör
Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), arsa sahibi olmak isteyenler için yeni bir kampanya başlattı. Konya'nın Karapınar ve Meram ilçelerinin de aralarında bulunduğu tam 41 şehirde, toplam 310 arsa açık artırma yöntemiyle satışa sunuluyor.

TOKİ'den Türkiye geneli arsa fırsatı: Konya'da Karapınar ve Meram dahil 41 ilde 310 arsa satışa çıkarılıyor. İşte detaylar...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı, Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), 41 ilde 310 arsayı 19-20 Haziran 2025 tarihlerinde açık artırma yöntemiyle satacak.

25 PEŞİNAT 48 AY VADE

Alıcılar; konut, ticaret, turizm, tarım, hayvancılık, sağlık, eğitim, sanayi, plansız arsalar, sosyal kültürel tesis alanları ile akaryakıt istasyon alanları niteliğindeki arsalara, yüzde 25 peşinat 48 ay vade ve yüzde 40 peşinat 36 ay vade ile sahip olabilecek.

PEŞİN ARSA ALIMLARINDA YÜZDE 15 İNDİRİM UYGULANACAK

Muhammen bedeli 14 milyar 12 milyon 507 bin 720 lira olan toplam 2 milyon 792 bin 830 metrekare büyüklüğündeki Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Aksaray, Ankara, Antalya, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Hatay, İstanbul, İzmir, Kahramanmaraş, Karaman, Kayseri, Kırıkkale, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Mersin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Sakarya, Samsun, Şanlıurfa ve Tekirdağ'da bulunan 310 arsa, açık artırmayla satılacak.

Açık artırmalar, 19-20 Haziran 2025 tarihlerinde saat 10.30'da Ankara Bilkent Otel ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası'nda yapılacak. Ayrıca internetten üzerinden de www.emlakmuzayede.com.tr'den teklif verilebilecek.

Ayrıntılı bilgilere, "www.toki.gov.tr" ile "emlakmuzayede" internet adreslerinden ve "0212 608 15 00" numaralı telefondan ulaşılabilecek.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.