Konya’da "Atıcılık Antrenör Eğitimi" kursu düzenlenecek

Konya’da "Atıcılık Antrenör Eğitimi" kursu düzenlenecek
“Plak Atışları 1.Kademe Antrenör Uygulama Eğitim Kursu” 26 Haziran 2021-02 Temmuz 2021 tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek.

 

 

“Plak Atışları 1.Kademe Antrenör Uygulama Eğitim Kursu” 26 Haziran 2021-02 Temmuz 2021 tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilecek. Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu 2021 yılı Taslak Faaliyet programım da yer alan kurs için başvurular; e-devlet Spor Bilgi Sistemi üzerinden yapılacak. Uygulama eğitim kurslarına daha önceden Spor Eğitim ve Araştırmaları Dairesi Başkanlığı bünyesinde açılmış Temel Eğitim kurslarında başarılı olanlar ve yine e-devlet sistemi üzerinden BESYO Denklik işlemi başvurusu kabul edilen kişiler katılabilecek. Temel eğitimden başarılı olarak uygulama eğitimi kursuna katılacaklar için kurs ücreti 375 TL, BESYO Denklik başvurusunda bulunup başvurusu onaylanan kişiler için Uygulama Eğitimi Kurs Ücreti 150 TL olarak belirlendi. Başvurular 24 Haziran’da sona erecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.