Konya'da bir sağlık görevlisi daha koronavirüse yenik düştü!

Konya'da bir sağlık görevlisi daha koronavirüse yenik düştü!
Konya'da bir sağlık görevlisi daha koronavirüse yenik düştü. Meram Devlet Hastanesi'nde görevli Kemal Deresal, virüse yakalanarak tedavi altına alınmıştı.

Türkiye'de devam eden koronavirüs salgınında kayıplar devam ediyor. Uygulanan sokak kısıtlaması ve hafta içinde alınan kararlara uymamakta direnen vatandaşların bu hareketleri kayıpları ve vakaları artırmaya yol açıyor. Salgının ilk günlerinde Meram Eğitim Araştırma Hastanesi olarak bilinen Meram Devlet Hastanesi'nde görevli sağlık çalışanları "Biz sizin için burada kalıyoruz. Siz de bizim için evde kalın" pozu verenler arasında yer alan temizlik görevlisi Kemal Deresal da virüse yenik düştü.

Acı haberi İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Mehmet KOÇ verdi. Verilen başsağlığı mesajında şu bilgiler paylaşıldı: "Meram Devlet Hastanesi’nde temizlik personeli olarak görev yapan mesai arkadaşımız Kemal Deresal’ın Covid-19 ile mücadelesinde hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntü ile öğrenmiş bulunmaktayım. Mesai arkadaşımıza Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve tüm sağlık camiamıza başsağlığı dilerim."

12.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.