Konya'da bu yolu kullanacaklar dikkat! Tam kapanma geliyor

Konya'da bu yolu kullanacaklar dikkat! Tam kapanma geliyor
AKOM, Şerafettin Caddesi’nde menhol çalışması nedeniyle yolun 24-25 Haziran tarihlerinde gece saatlerinde trafiğe kapatılacağını duyurdu.

Konya Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada Şerafettin Caddesi’nde menhol çalışması gerçekleştirileceğini ve bu nedenle yolun araç trafiğine kapatılacağını duyurdu.

GECE SAATLERİNDE ÇALIŞMA YAPILACAK

Yapılacak çalışmalar kapsamında Şerafettin Caddesi, 24 Haziran 2026 – 25 Haziran 2026 tarihleri arasında gece saatlerinde trafiğe kapalı olacak. Çalışmaların 23.00 ile 07.00 saatleri arasında yürütüleceği bildirildi.

MENHOL ÇALIŞMASI NEDENİYLE KAPATMA UYGULANACAK

AKOM’dan yapılan açıklamada, bölgede gerçekleştirilecek menhol çalışmasının altyapı düzenlemeleri kapsamında yapıldığı belirtildi. Çalışma süresince güvenliğin sağlanması amacıyla cadde üzerinde araç geçişine izin verilmeyecek.

SÜRÜCÜLERE ALTERNATİF GÜZERGÂH UYARISI

AKOM, sürücülerin mağduriyet yaşamamaları için alternatif güzergâhları kullanmaları gerektiğini vurguladı. Ayrıca trafik işaret ve işaretçilerine dikkat edilmesi konusunda da uyarıda bulunuldu.

Çalışmaların planlanan sürede tamamlanmasının ardından yolun yeniden araç trafiğine açılacağı ifade edildi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.