Konya'da Cihannüma Derneği'nden anlamlı etkinlik

Konya'da Cihannüma Derneği'nden anlamlı etkinlik
Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği 2023 yılının ilk saatlerinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği 2023 yılının ilk saatlerinde anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi. Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu ile birlikte düzenlenen organizasyonda Konyalı aileler sabah namazı Kapu Camii’nde buluştu. Etkinliğe katılım büyük oldu.

cihannuma-sabah-namazi-bulusmasi.jpeg

Konya'da 2023 yılının ilk günü oldukça büyük ve anlamlı bir organizasyon gerçekleştirildi. Cihannüma Derneği Konya İl Temsilciliği, Konya Büyükşehir Belediyesi, İl Müftülüğü ve Eğitime Destek Platformu'nun da desteğiyle Konyalı aileleri Kapu Camii’nde buluşturdu. Etkinliğe katılım oldukça yüksek oldu.

Kur'an-ı Kerim'in okunmasının ardından sabah namazını Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge kıldırdı. Daha sonra tesbihat, ilahiler okundu ve yapılan sohbetle birlikte eller semaya insanlığın kurtuluşu için kalktı. Programa katılan ailelere çeşitli ikramlarda bulunuldu.

Cihannüma Derneği Konya İl Temsilcisi Av. Ömer Faruk Seleş, her yıl düzenli olarak gerçekleştirdikleri "Aileler Sabah Namazında Buluşuyor" etkinliğine bu yılki katılımın rekor düzeyde olduğunu ve Kapu Camii'nin hınca hınç dolduğunu belirtti. "Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı bu tür organizasyonlarla tazeliyor ve daha da güçlendiriyoruz" diyen Seleş, yeni yılın ilk gününde seher vaktinin bereketinden hep birlikte istifade ettiklerini belirtti. Seleş "Bu yılki programımızda da hemşehrilerimizle gönülden buluşup kucaklaştık. Yeni yılın aziz milletimize ve tüm insanlığa hayırlar getirmesi için dua ettik. Cihannüma adına tüm katılımcılara çok teşekkür ediyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.