3 Kişiyi Öldürüp teslim oldu

3 Kişiyi Öldürüp teslim oldu
Konya’da namus meselesi olduğunu ileri süren Yusuf Ö. 3 kişiyi öldürdükten sonra teslim oldu. Zanlı emniyetteki ilk ifadesinde ‘pişman değilim, hesap kapandı’ dediği öğrenildi.

Konya’da namus meselesi olduğunu iddia ettiği 3 kişiyi öldürüp polise teslim olan 33 yaşındaki Yusuf Ö. emniyette verdiği ilk ifadesinde, ‘Namus meselesinden kalan hesabı kapattım. Pişman değilim, değil 3 kişi 50 kişi olsa öldürürdüm’ dediği öğrenildi.  Olay Konya’nın Selçuklu ilçesi Horozluhan Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre TIR şoförlüğü yapan 33 yaşındaki Yusuf Ö. serviste depo sorumlusu olarak çalışan ve samimi arkadaşı olan 33 yaşındaki Halil İbrahim Uzun’u yanında getirdiği silahla başından vurarak öldürdü. Ardından Selçuklu İlçesi Horozluhan Mahallesi Bakım Sokaktaki bir oto bakım servisine gelen Yusuf Ö. burada da yine arkadaşları olan Yaşar Baki Uzun ile ve Mehmet Ali Şeflek’i kafalarına sıktığı birer kurşunla öldürdü. Tır şoförü şüpheli Yusuf Ö. suç aleti tabanca ile Cumhuriyet Polis Merkezine giderek teslim oldu. Zanlının ifadesi üzerine harekete geçen polis ikinci adrese gittiğinde vurulan iki kişinin de hayatını kaybettiğini belirledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.