Konya'da denetimlerde 990 kişi tek tek kontrol edildi

Konya'da denetimlerde 990 kişi tek tek kontrol edildi
Konya'nın Kulu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yılbaşı tedbirleri kapsamında huzur ve güven uygulamasında 990 kişi sorgulandı.

Konya'nın Kulu ilçesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yılbaşı tedbirleri kapsamında huzur ve güven uygulamasında 990 kişi sorgulandı.

aw611408-04.jpg

Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince ilçe genelinde yılbaşı tedbirleri çerçevesinde gece boyunda uygulama yapıldı. Denetimler; ilçenin işlek noktalarından olan Atatürk Caddesi, Kıbrıs Caddesi, Konya-Ankara Kara yolu giriş ve çıkış noktaları ile akşam saatlerinde faaliyette bulunan kafeteryalarda yoğunlaştırıldı.

aw611408-01.jpg

Uygulamalarda, trafik ve asayiş yönünden kontroller sağlanırken, jandarma ve emniyet ekipleri tarafından toplam 990 kişinin GBT sorgulaması gerçekleştirildi. Denetimler sırasında herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadığı öğrenildi. İlçe Kaymakamı Ömer Faruk Canpolat da, tedbirlerde görev alan güvenlik personellerini ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı, uygulama noktasından geçen sürücü ve yolcularla sohbet etti. Yetkililer, vatandaşların huzur ve güvenliği için denetimlerin kararlılıkla sürdürüleceğini ifade etti.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.