Konya’da Eğitime Kar Engeli

Konya’da Eğitime Kar Engeli
Konya’da yoğun kış şartları nedeniyle 26 ilçe ve iki merkez ilçeye bağlı bazı okullarda eğitim bir gün süreliğine tatil edildi

Konya’da yoğun kış şartları nedeniyle 26 ilçe ve iki merkez ilçeye bağlı bazı okullarda eğitim bir gün süreliğine tatil edildi.

Konya Valiliği’nden yapılan açıklamada; "Yalıhüyük, Hüyük, Altınekin, Çeltik, Sarayönü, Kulu, Cihanbeyli, Ahırlı, Çumra, Güneysınır, Halkapınar, Bozkır, Karapınar, Emirgazi, Hadim, Taşkent, Ereğli, Akşehir, Yunak, Kadınhanı, Akören, Doğanhisar, Derbent, Tuzlukçu, Seydişehir, Ilgın ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullar 19.02.2015 perşembe günü bir gün süre ile tatil edilmiştir. Ayrıca il merkezinde; Selçuklu ilçesine bağlı; taşıma merkezi olan Tepekent, Başarakavak, Sızma, Aşağı ve Yukarı Pınarbaşı ilk ve ortaokulları, merkez Karatay ilçesine bağlı; taşıma merkezi olan Kızören, Yağlıbayat ilk ve orta okulları, buzlanma sebebiyle 19/02/2015 tarihide 1 gün süre ile tatil edilmiştir” denildi.

Bu ilçelerde aynı zamanda kamu görevlisi engellilerin, hamilelerin ve malül gazilerin de bir gün idari izinli sayılacakları açıklandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.