Konya'da Enduro Festivali heyecanı yaşandı

Konya'da Enduro Festivali heyecanı yaşandı
Konya, hafta sonu 'Enduro Festivali'ne ev sahipliği yaptı.

"Konya Enduro Fest 21" heyecanı hafta sonu yaşandı. Hektar Yapı Mühendisliği’nin ana sponsorluğunda Sille Enduro Park’ta gerçekleştirilen ve yaklaşık 180 sporcunun katıldığı festivaldeki yarışlar, izleyicilere heyecanlı anlar yaşatırken farklı etkinlikler de organizasyona renk kattı. Konya Enduro ve Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Mehmet Sait Sürücü, Konya’nın enduroda giderek bir merkez ve marka haline geldiğini ifade ederek önümüzdeki yıllarda yarışları uluslararası boyuta taşıma hedefinde olduklarını ifade etti.

BAŞKAN PEKYATIRMACI’DAN TEBRİK

Öte yandan festivalin ev sahibi konumundaki Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Konya Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdurrahman Şahin'le birlikte heyecana ortak oldu. Dereceye giren isimlere madalyalarını takdim eden Başkan Pekyatırmacı, heyecan dolu festivalde emeği geçenlere teşekkür ederek, yarışlara katılan tüm sporcuları ve derece alanları tebrik etti.

enduro-4.jpg

enduro-7.jpg

untitled-1.jpg

enduro-8.jpg

faoz8lcweaamtsm.jpg

enduro-2.jpg

enduro-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.