Konya'da ‘Enduro Festivali’ heyecanı

Konya'da ‘Enduro Festivali’ heyecanı
Konya'da ‘Enduro’ yarışları ikinci kez düzenleniyor

Konya’da ilk kez 2019 yılında gerçekleştirilen Enduro Yarışları, bu yıl Hektar Yapı Mühendisliği’nin destekleri ile ikinci kez düzenleniyor. Sille’de 3 kilometre uzunluğunda, 40 bin metrekarelik özel bir alanda gerçekleştirilecek Enduro Yarışları’na 177 sporcu katılım gösterecek. İki gün sürecek programda, Enduro yarışlarının yanı sıra ücretsiz olarak motosiklet gösterileri, kamp ateşi, konserler, yamaç paraşütü, microlight, off road, drone show gibi etkinlikler de yer alıyor.

enduro-3.jpg

Bu yarışlar ile spor yapmayı ve spor bilinci oluşturmayı hedeflediklerini söyleyen Konya Enduro ve Motor Sporları Kulübü Derneği Başkanı Adem Yıldız, bu yıl çocuk sporcular için de parkurlar yapıldığını ifade etti. Hız tutkunlarının heyecanla beklediği Enduro yarışları 25-26 Eylül’de halka açık şekilde Sille Daribeka Sokak’taki Enduro Park'ta 10.00-18.00 saatleri arası gerçekleşecek.

KONYA ENDURO PARK'A GİTMEK İÇİN TIKLA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.