Konya'da eşini silahla öldüren sanık için istenen ceza belli oldu

Konya'da eşini silahla öldüren sanık için istenen ceza belli oldu
Cihanbeyli'de eşini silahla öldüren sanık için istenen ceza belli oldu.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde, 3 çocuğunun annesi olan eşini silahla öldüren sanığın, ağırlaştırılmış müebbet hapisle cezalandırılması istendi.

Konya Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan, 8. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilen iddianamede, tutuklu sanık Hüseyin A'nın olaya ilişkin ikrar içeren ifadesine yer verildi.

İddianamede, sanık Hüseyin A. hakkında "Eşe karşı kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası talep edildi.

Sanık 21 Mart'ta hakim karşısına çıkacak.

1705305262.jpg

Maktul Zeliha A.

NE YAŞANMIŞTI?

Cihanbeyli ilçesi İnsuyu Mahallesi'nde, 31 Ağustos 2023'te, Hüseyin A, 8 yıllık eşi olan 3 çocuğunun annesi Zeliha A'yı otomobilde bıçaklayıp silahla öldürdükten sonra polis ekiplerine teslim olmuştu.

Hüseyin A. çıkarıldığı nöbetçi hakimlikçe tutuklanmış, 1,5, 3 ve 6 yaşlarındaki çocuklar da devlet korumasına alınmıştı.

Çocukların, maktul Zeliha A'nın ailesine teslim edildiği ve psikolojik destek verildiği öğrenildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.