Konya'da ev sahibi tarafından av tüfeğiyle öldürülen kiracının ailesi adalete güveniyor

Konya'da ev sahibi tarafından av tüfeğiyle öldürülen kiracının ailesi adalete güveniyor
Hayatını kaybeden Mevlüt Kapan'ın annesi Ayşe Kapan: "Ev bulabilseler hemen orayı boşaltacaklardı ama havaların ısınmasını beklediler, ciğerimiz yanıyor" dedi.

Konya'da su faturası meselesi nedeniyle kavga ettiği ev sahibi tarafından av tüfeğiyle öldürülen Mevlüt Kapan'ın ailesi, zanlının en ağır cezayı almasını istiyor.

Meram ilçesi Büyük Kovanağzı Mahallesi Yaka Sokak'taki iki katlı evin bahçesinde, su faturasını ödemediği iddiasıyla ev sahibi Hüseyin M. tarafından 10 Mayıs'ta av tüfeğiyle öldürülen Kapan'ın geride gözü yaşlı eşi ve 3 çocuğu kaldı.

Eşini son yolculuğuna uğurlayan Havva Kapan, üç evladıyla kayınvalidesinin yanına taşındı.

Hayatını kaybeden Kapan'ın annesi Ayşe Kapan (66), zanlının hak ettiği cezayı almasını istediklerini, adalete güvendiklerini söyledi.

aa-20220512-27841248-27841247-konyada-ev-sahibi-tarafindan-av-tufegiyle-oldurulen-kiracinin-ailesi-adalete-guveniyor.jpg

Eşinin 2007 yılında kalp krizi nedeniyle vefat ettiğini anlatan Kapan, "Bir dayanağım oğlum vardı. Geride üç yetim çocuğu kaldı. Ben de ayaklarımdan rahatsızım. Şimdi bu yavrulara nasıl bakacağım" dedi.

Havalar ısınınca evden çıkmayı düşünüyorlarmış

Kapan, oğlunun bugüne kadar evin kirasını bile aksatmadığını söyledi.

Ödenmeyen su faturasının olayın bahanesi olduğunu belirten Kapan, şunları kaydetti:

"Ev sahipleri, oğluma gelen misafirlerinden bile rahatsız oluyordu. Oğlum da bu durumdan rahatsızdı. Geçen yıl sonbahar aylarında o evi kiralamışlardı. Ev bulabilseler hemen orayı boşaltacaklardı ama havaların ısınmasını beklediler, ciğerimiz yanıyor. Çocukların, babalarının öldüğünden haberi yok. Hala hastanede yatıyor sanıyorlar. Nasıl diyeceğimizi bilemiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.