Konya’da filmlere konu olacak bir olay yaşandı

Konya’da filmlere konu olacak bir olay yaşandı
Araç plakasındaki yazıları keçeli kalemle değiştirdi, araç sürücüsünün ceza almasına neden oldu. 427 TL’lik ceza üzerine harekete geçen araç sahibi, kamera kayıtlarından eylemi yapan kişiyi tespit edip, soluğu mahkemede aldı.

Konya’da bir kişi park halindeki otomobilin plakasındaki yazılara keçeli kalemle müdahalede bulunarak araç sürücüsünün ceza almasına neden oldu. Hafiye gibi olayı araştıran ve kamera kayıtlarından faili tespit eden araç sürücüsü ise eylemi yapan kişiye dava açtı.

Edinilen bilgiye göre; Antalya’da yaşayan emekli polis memuru olan Mustafa Uslu, Konya Hospital’de yatmakta olan kayınpederini ziyaret için Konya’ya geldi. Hastanenin yan sokağına aracını park eden Uslu’yu birkaç saat sonra polis memuru aradı. Uslu’ya araç plakasında oynama yaptığını, cezai işlem uygulayacağını söyledi. Bunun üzerine aracının yanına giden Uslu, araç plakasında oynama yapmadığını, başkası tarafından kasıtlı olarak yapıldığını söylemesine rağmen olay yerine gelen polisi ikna edemeyerek 427 TL para cezası yazıldı. Uslu, olayın peşini bırakmadı. Çevrede bulunan güvenlik kameralarını izleyen Uslu, olayın olduğu gün arabasının yanına bir kişinin geldiğini, aracın arka plakasının olduğu yere doğru eğildiğini ve aracın plakasına bir şeyler yazdığını gördü. Güvenlik kamerası görüntülerini izledikten sonra haksız yere ceza yazıldığını düşünen Uslu, olayı mahkemeye taşıdı. Uslu, aracın yanına gelerek plakada oynama yapan kişiye tazminat davası açarak şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.  

ceza.jpg

Haber: Ömer Faruk Karabulut

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum