Konya'da fuar takvimi netleşti

Konya'da fuar takvimi netleşti
Türkiye’nin en önemli fuar merkezlerinden birisi olma yolunda emin adımlarla yoluna devam eden Konya’da 2017 yılı fuar takvimi netleşti. 15 farklı fuarla sektörlerin paydaşları Konya’da bir araya gelecek

SEZON AÇILIYOR

2003 yılından bugüne TÜYAP çatısı altında 206 fuar organizasyonu düzenleyen ve yaklaşık 4 milyon ziyaretçiye kapılarını açarak fuar şehri olma yolunda ilerleyen Konya, 2017’yi de dolu dolu geçirecek. Mart ayındaki Avrupa’nın en önemli tarım fuarlarından Konya Tarım 2017 ile sezonu açacak Konya’da bu yıl 15 ayrı fuar düzenlenecek. 

YENİ FUARLAR

Konya Gayrimenkul Fuarı bu yıl ilk kez takvime girerken yine gıda sektörüne yönelik Gıda ve İçecek Fuarı da Konya’yı fuarcılıkta markalaşmaya bir adım daha yaklaştıracak. Önümüzdeki yıllarda ise Kitap Fuarı ve Otoshow fuarlarının da takvime alınması adına çalışmalar yapılıyor.

HEDEF 300 BİN

İnşaat ve gıda fuarlarında oldukça iddialı olacak Konya’nın gözbebeği yine tarım fuarı olacak. Bu yıl tarım fuarı ile tohum/hayvancılık fuarları ayrılırken, 15. yılını kutlayacak olan tarım fuarına 300 binin üzerinde ziyaretçi bekleniyor. Bu seneki takvim çerçevesinde fuarlara Afrika’nın yanı sıra Arap ve Rus işadamlarının da ağırlıklı olarak katılımının sağlanması için çalışılıyor. (Muhammed Esad Çağla)

 

FUAR TAKVİMİ

21-25 Mart      Konya Tarım

6-9 Nisan        Konya İnşaat

                      Konya Kent               

          Mobilya Dekorasyon

                     Gayrimenkul Fuarı

27-30 Nisan    Konmak  (Makine Fuar)

                      Konalex (elektrik-elektronik)

                      Sac İşleme Tek.

          İSKON (Vinç-Lojistik)

22-24 Eylül     Konya Tohum

                     Konya Hayvancılık

                     Sulama Teknolojileri

19 Ekim         Konya Gıda Fuarı

                     Gıda İşleme Fuarı

         Süt Endüstrisi Fuarı

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.