Konya’da gece deprem oldu!
Yayınlanma:
Konya’nın Kulu ilçesinde gece yarısı meydana gelen 2.5 büyüklüğündeki deprem kısa süreli paniğe neden oldu
Konya’nın Kulu ilçesinde gece saatlerinde meydana gelen deprem vatandaşlarda kısa süreli paniğe neden oldu. Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre sarsıntı, saat 00.33’te 2.5 büyüklüğünde kaydedildi.
Yerin yaklaşık 3.7 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin, sığ olması nedeniyle çevre mahallelerde de hissedildiği öğrenildi. Geceyi evlerinde geçiren bazı vatandaşlar kısa süreli tedirginlik yaşarken, herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadı.
İlk belirlemelere göre depremde can ya da mal kaybı yaşanmadığı bildirildi. Yetkililer, bölgede durumun yakından takip edildiğini ve şu ana kadar olumsuz bir gelişmenin bulunmadığını açıkladı.
KONYA
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.