Konya'da Husumetli İki Aile Çatıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı

Konya'da Husumetli İki Aile Çatıştı: 1 Ölü, 1 Yaralı
Konya'da 2 aile arasında yıllar önce başlayan husumet nedeniyle bugün çıkan silahlı çatışmada, Eray Dakım hayatını kaybetti, 1 kişi de yaralandı.

Konya'da iki aile arasında yıllar önce çocukların kavgasıyla başlayan ve devam eden husumet nedeniyle bugün çıkan silahlı çatışmada, 22 yaşındaki Eray Dakım hayatını kaybeti, 1 kişi de yaralandı. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

ÇOCUK KAVGASIYLA BAŞLADI

Olay, saat 08.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Akçeşme Mahallesi Kerimler Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, kapı komşusu olan Dakım ve Taş aileleri arasında yıllar önce çocukların kavgası nedeniyle husumet başladı.

İki aile aralarındaki husumet nedeniyle son dönemlerde birkaç kez tartışıp, kavga etti. Dün de iki ailenin kadınları kavga etti. Bugün sabah ise iki aile arasında yeniden çıkan tartışma kavgaya dönüştü.

YARALI GENÇ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Eray Dakım ile 22 yaşındaki Bulut Taş, birbirlerinin üzerine av tüfeğiyle ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucu kuaförlük yapan Eray Dakım göğsünden, karşı taraftan 25 yaşındaki Aynur Taş da vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden saçmalar sonucu yaralandı. Yaralı Eray Dakım, kaldırıldığı Mevlana Üniversitesi Hastanesi'nde yapılan tüm müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

CADDE TRAFİĞE KAPANDI

Aynur Taş da Meram Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Bulut Taş, ağabeyi 26 yaşındaki Cüneyt Taş ve babası 51 yaşındaki Mustafa Taş, polis tarafından gözaltına alındı.

Polis olayın yaşandığı caddeyi trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu. Soruşturma sürüyor.

 

kaynak:habarler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.