Konya’da İntihar Vakası

Konya’da İntihar Vakası
Konya'da barda çalıştığı öğrenilen Songül E., kaldığı otelin önünde erkek arkadaşı ile tartıştı. Ağlayarak odasına çıkan kadın, kendini balkondan atmak istedi.

Konya'da saat 03.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Mevlana Caddesi üzerinde bulunan bir otelde sevgilisiyle kavga ettiği iddia edilen 28 yaşındaki Songül E. otelin balkonuna çıkarak intihar etmek istedi. Alkollü olduğu öğrenilen genç kadın arkadaşları tarafından son anda yakalanarak içeri alındı.

AĞLAYARAK ODAYA ÇIKTI

İddiaya göre bir barda çalıştığı öğrenilen Songül E. kaldığı otelin önünde erkek arkadaşı ile henüz belirlenemeyen nedenle tartıştı. Tartışma sonrası erkek arkadaşı otelin önünden ayrılırken, genç kadın ağlayarak odasına gitti.

"KİMSE GELMESİN"

Bir süre sonra otel yetkilileri Songül E.'yi 2'nci kattaki odasının balkonunda ağlarken farketti. Balkonun dış kısmındaki beton zemine çıkarak intihar etmek istediğini belirten genç kadın yanına kimsenin yaklaşmamasını istedi.

KORKU DOLU ANLAR

Polisin ikna çabalarına, 'Yaklaşmayın. Kendimi atarım.' diye karşılık veren Songül E.'nin bir ayağını boşluğa sarkıtması korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

ARKADAŞLARI YAKALAYIP İÇERİ ÇEKTİ

Genç kadının arkadaşları Alkollü olduğu öğrenilen Songül E.'nin bir anlık dalgınlığından yararlanarak içeri çekti. Bir süre sonra sakinleşen Songül E. olay yerine çağırılan ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

kaynak:haberler.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.