Konya'da işaret dili video klip yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Konya'da işaret dili video klip yarışmasında ödüller sahiplerini buldu
 Beyşehir ilçesinde, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında "Sağlık çalışanlarına destek projesi" kapsamında düzenlenen işaret dili video klip yarışmasında ödüller sahiplerini buldu

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Fotoğraf Kulübü, Beyşehir Belediyesi ve Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifi işbirliğiyle "Sağlıkla Engelsiz Yarınlara" sloganıyla düzenlenen yarışmanın ödül töreni Beyşehir Devlet Hastanesi'nde gerçekleştirildi.

Dereceye girenlere ödülleri Beyşehir Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Sıtkı Küçükbuzcu, Huğlu Av Tüfeği Kooperatifi Başkanı Naci Tanık ve hastane yöneticileri tarafından verildi.

Yarışmada birinciye 1000, ikinciye 750, üçüncüye ise 500 liralık para ödülünün sahibi oldu, ayrıca yarışmaya katılan engelli bireylere de özel hediyeler verildi.

Beyşehir Kültür ve Turizm Derneği Başkanı Mustafa Büyükkafalı, burada yaptığı açıklamada, sağlık çalışanlarına sadece alkışla değil, kurallara uyarak da destek vermek amacıyla düzenledikleri yarışmada kendilerine destek veren kurum ve kuruluşlara teşekkür etti, yarışmacıları kutladı.

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.