Konya'da "işe yerleştirme" vaadiyle dolandırıcılık: 63 bin lira aldı

Konya'da "işe yerleştirme" vaadiyle dolandırıcılık: 63 bin lira aldı
Konya'da "işe yerleştirme" vaadiyle 3 kişiyi dolandırarark toplamda 63 bin lirasını alan şahıs tutuklandı.

Selçuklu'da yaşanan olayda bir şahıs 3 kişiyi "işe yerleştirme" vaadiyle dolandırarak 63 bin lirasını aldı. Yapılan çalışmalar sonucu yakalanan şahıs tutuklandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Konya'nın Selçuklu ilçesinde 3 kişiyi "işe yerleştirme" vaadiyle dolandırdığı iddiasıyla yakalanan zanlı tutuklandı.

İl Jandarma komutanlığı ekipleri, Tepekent Mahallesi'nde yaşayan 3 vatandaşın kentteki bir üniversitede işe aldırılacağı bahanesiyle toplamda 63 bin lira dolandırılmasına ilişkin çalışma başlattı.

Ekipler, bu kişileri dolandıran şüphelinin "dolandırıcılık", "hırsızlık", "yağma" ve "uyuşturucu kullanmak" suçlarından kaydı bulunan M.Y. olduğunu belirledi.

Jandarma ekiplerince kısa sürede yakalanan şüpheli, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.