Konya'da "JASAT Mercek-2" operasyonu: 195 kişi yakalandı

Konya'da "JASAT Mercek-2" operasyonu: 195 kişi yakalandı
Konya'da gerçekleştirilen "Şehit Uzman Jandarma Serdar Dağ JASAT Mercek-2 Operasyonu" kapsamında çeşitli suçlardan aranan 195 kişi yakalandı.

"Şehit Uzman Jandarma Serdar Dağ JASAT Mercek-2 Operasyonu"kapsamında Konya2da çeşitli çeşitli suçlardan aranan 195 kişi yakalandı.

Anadolu Ajansı'nın haberine göre; Konya'da farklı suçlardan aranan, aralarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlülerin de bulunduğu 195 kişi yakalandı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, "Şehit Uzman Jandarma Serdar Dağ JASAT Mercek-2 Operasyonu" kapsamında "dolandırıcılık, kasten yaralama, cinsel istismar ve hırsızlık" gibi suçlardan arananların yakalanmasına yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, 1-15 Aralık arasında, Cihanbeyli, Ereğli, Seydişehir, Bozkır ve Akşehir ilçelerinin de aralarında bulunduğu belirlenen adreslere operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda yakalanan 195 hükümlü, işlemlerinin ardından cezaevine gönderildi.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.