Konya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Konya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor
Konya'da polisin düzenlediği kaçakçılık operasyonlarında çok sayıda gümrük kaçağı ürünler ele geçirildi. Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan gözaltına alınan şahıslar hakkında işlem başlatıldı.

Konya'da polisin düzenlediği kaçakçılık operasyonunda çok sayıda gümrük kaçağı tıbbi ürün, tütün mamulleri ile gümrük kaçağı elektronik cihaz ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Konya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şube Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılara yönelik çalışmalarını sürdürüyor. KOM Şube Müdürlüğü ekipleri, çalışmalar çerçevesinde tespit edilen adreslere operasyon düzenlendi. 3 iş yeri, 2 ev ve 1 araçta yapılan aramalarda gümrük kaçağı 19 bin adet tıbbi ürün, 60 bin adet sahte bandrollü boş makaron, bin 600 paket doldurulmuş sigara, 50 kilogram nargile tütünü, 13 adet cep telefonu ve 225 adet cep telefonu aksesuarı ele geçirildi. 5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu'na muhalefet suçundan gözaltına alınan 6 şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, devleti vergi kayıplarına uğratan ve halkın sağlığını hiçe sayan kaçakçılara yönelik operasyonların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi.

Konya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Konya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Konya'da kaçakçılara göz açtırılmıyor

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.