Konya'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 2 Ölü

Konya'da Karbonmonoksit Zehirlenmesi: 2 Ölü
Konya'nın Ereğli ilçesinde kaldıkları çadırda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 tarım işçisi hayatını kaybetti.

Ereğli ilçesinde kaldıkları çadırda sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 2 tarım işçisi hayatını kaybetti.

 

Alınan bilgiye göre, Çiller Mahallesi Yapılcan Mevkisi'ndeki bir tarlada çalışan Mahmut Üncal (24) ve Ali Sağır (23), kaldıkları çadırda sobayı yaktıktan sonra uyudu.

 

Sabah kendilerinden haber alamayan tarla sahibi, çadıra girdiğinde Üncal ve Sağır'ın cansız bedeniyle karşılaştı.

 

Yapılan ön incelemede, tarım işçilerinin sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlendiği belirlendi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.