Konya’da kaza kurbanları toprağa veriliyor

Konya’da kaza kurbanları toprağa veriliyor
İki otomobilin çarpışması sonucu yaşamını yitiren 7 kişiden 3'ü toprağa verildi

 Konya'da iki otomobilin çarpışması sonucu 7 kişinin yaşamını yitirdiği kazada hayatını kaybeden 3 genç toprağa verildi.

Merkez Karatay ilçesi Ticaret Borsası alt geçidinde meydana gelen, her iki araçta bulunan 7 kişinin öldüğü kazada hayatını kaybeden 22 yaşındaki Esra Nur Bilecen için Parsana Büyük Cami'de öğle namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Cenaze namazının ardından Bilecen'in cenazesi, Musalla Mezarlığı'na defnedildi.

Cenazeye, Bilecen'in ailesi ve yakınları katıldı.

Kazada aynı araçta ölen Hakan Yel (22) ve Muhammed Emin Gül (23) Hacı Veyis Camii'nde kılınan namazın ardından Üçler Mezarlığı'na defnedildi. Gül ve Yel’in yakınları ayakta durmakta güçlük çekti.

İbrahim Serdar Olgun (22) Karatay Elmacı Mezarlığı'na, Elan Nur Karacadağ (20) ise Karapınar ilçesinde defnedildi.
Kullandığı 42 GF 252 plakalı otomobilde eşi Memduha Can (66) ile hayatını kaybeden Muammer Can (66) ise eşi ile birlikte Cihanbeyli ilçesi Böğrüdelik Mahallesi'nde ikindi namazının ardından defnedilecek. 
Kaza, saat 22.30 sıralarında merkez Karatay ilçesi Adana Çevre Yolu Borsa Köprülü Kavşağı alt geçidinde meydana gelmişti. 42 ACM 965 plakalı otomobil karşı şeride geçerek Muammer Can'ın kullandığı 42 GF 252 plakalı otomobille çarpışmıştı. Kazada her iki araçta sıkışan yaralılar itfaiye ekiplerinin yoğun çabalarıyla sıkıştıkları yerden çıkartılmıştı. Çok sayıda sağlık ekibinin de müdahale için sevk edildiği kazada, kaza yapan araçlardan kurtulan olmamıştı. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum